پزشکی و سلامت

کووید ۱۹، مصرف غذای آماده را کاهش داد

پژوهشگران کشور در یک مطالعه تحقیقاتی نشان داده‌اند که در طول پاندمی کووید ۱۹، میزان مصرف غذاهای آماده در ایران به دلایل مختلف کاهش یافته است و لازم است این موضوع با هدایت دست‌اندرکاران، به دستاوردی پایدار تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، کووید ۱۹ که نوعی سندروم حاد تنفسی است و توسط کرونا ویروس جدید ایجاد می‌شود، در اوایل سال ۲۰۲۰ توسط سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان یک پاندمی شناخته شد. این بیماری با تغییر در سبک زندگی مردم ازجمله رژیم‌های غذایی همراه بوده است. رژیم غذایی مطلوب می‌تواند با بهبود سلامت عمومی بدن، سبب کاهش خطر و عوارض مرتبط با بیماری کووید ۱۹ شود. بسیاری از دانشمندان در همین خصوص، بر لزوم تقویت سیستم ایمنی از طریق مداخلات مختلف تغذیه‌ای تأکید کردند، چراکه مطالعات مختلف، احتمال آسیب‌پذیری بیشتر افراد دارای اضافه‌وزن و چاقی را به کووید ۱۹ نشان می‌دهند.

(خبر از ما)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرهای مشابه