
پزشکی و سلامت
نوعی ماکارونی که کلسترول خون را کاهش میدهد
خوردن جو و محصولات تهیه شده با آن ۲ نوع کلسترول بد را کاهش میدهد.
جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید محسوب میشود و باکتریهای خوب مانند لاکتوباسیلها را افزایش و در عین حال باکتریهای بدی مانند انتروباکتریاسه را کاهش میدهد.
کلسترول غیر HDL شامل آن دسته از لیپوپروتئینهایی است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد.
بررسی و تجزیه و تحلیل مطالعات مختلف تایید میکند که جو میتواند ۲ نوع کلسترول بد را حداقل تا هفت درصد کاهش دهد.
(خبرگزاری ایسنا)