توصیههای مقامات بهداشتی هند درباره تب گوجهفرنگی
افزایش موارد ابتلا به یک آنفلوآنزای جدید موسوم به “آنفلوآنزای گوجه فرنگی” یا “تب گوجه فرنگی” به صدور توصیههایی از سوی مقامات بهداشتی هند برای همه ایالتها منجر شد.
این بیماری گونهای از بیماری دست و پا و دهان است اما دانشمندان هنوز ماهیت دقیق ویروس عامل آن را کشف نکردهاند.
مقامات بهداشتی هند توضیح دادند که گرچه این ویروس آنفلوانزا نشانههایی مشابه با سایر بیماریهای ویروسی نشان میدهد اما با سارس-کوو-۲ و همچنین آبله میمونی، تب دنگی یا چیکونگونیا ارتباطی ندارد.
این بیماری به دلیل ایجاد تاولهای قرمز همراه با درد روی بدن، آنفلوآنزای گوجه فرنگی نامیده می شود و بسیار مسری است. کودکان به طور ویژه در برابر این ویروس آسیب پذیر هستند زیرا به راحتی از طریق تماس نزدیک از قبیل لمس سطوح آلوده یا گذاشتن اشیا در دهان پخش می شود.
نشانههای اولیه این بیماری شبیه نشانههای سایر بیماریهای ویروسی و عبارت است از تب خفیف، کماشتهایی، کسالت و اغلب گلودرد و به دنبال آن تب، زخم در دهان و بثورات پوستی که این زخمها معمولا روی زبان، لثه، داخل گونهها، کف دست و کف پا دیده میشوند.
(خبرگزاری ایسنا)