پزشکی و سلامت

بهترین روش نگهداری از پیاز برای حفظ ارزش غذایی آن

پیاز از جمله سبزیجاتی است که مملوء از مواد مغذی است و منبع غنی از ویتامین C، ترکیب‌های سولفوریک و فلاونوئیدها به حساب می‌آیند.

به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان آمریکایی نوعی از فلاونوئید در پیاز وجود دارد که همچون آنتی اکسیدان عمل کرده و با پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.

پیاز سرشار از آنتی اکسیدان است و مصرف آن به شکل خام یا پخته برای سلامتی مفید است که استفاده از آن به سلامت قلب و سیستم ایمنی و همچنین پیشگیری از سرطان کمک می‌کند. همچنین فیبر موجود در پیاز در سلامت دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا موثر است.

بهترین راه نگه داشتن پیاز

پیاز کلا آب‌وهوای خشک و دمای خنک را ترجیح می‌دهد. حفظ شرایط نگهداری بهینه، عمر مفید پیاز را به میزان قابل‌توجهی افزایش خواهد داد. پس قانون اول این است: پیاز را در جای خشک و خنک نگه دارید.

دمای ایده‌آل برای انبار کردن پیاز حدود ۷ تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد است. پس جای خشک و خنک مانند انبار یا زیرزمین برای نگه داشتن آن جای مناسبی است. در عین حال، می‌توان آن را در یخچال هم نگه داشت اما نه هر جای یخچال که خالی بود.

اهمیت کاهش رطوبت

پیازها را دور از نور نگه دارید

علاوه بر یافتن محلی خنک، خشک و دارای تهویه مناسب برای پیاز، باید آن را از نور مستقیم خورشید نیز دور نگه داشت.

(خبرگزاری ایسنا)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرهای مشابه