پزشکی و سلامت

با این چاشنی سندرم روده تحریک‌پذیر را درمان کنید

طرفداران زیره سبز احتمالاً از دانستن این موضوع که این چاشنی گیاهی فواید غیرمنتظره زیادی برای سلامتی دارد، هیجان‌زده خواهند شد.

به نقل از هلث، زیره (اصالت آن به خاورمیانه و هند برمی‌گردد) که از دانه‌های گیاه زیره سبز استخراج می‌شود، طعم تند و معطر را به بسیاری از غذاهای خاورمیانه، هندی و اکنون به غذاهای آمریکایی ارائه می‌کند. زیره همچنین سابقه‌ای به‌عنوان چاشنی دارویی دارد که آن را به یک ماده اصلی مفید برای سلامت تبدیل می‌کند.

زیره به یک ادویه جهانی تبدیل شده است و در غذاهای مکزیکی مانند تاکو و سوپ لوبیا سیاه تا گوشت‌های کبابی در غذاهای چینی وجود دارد. گسترش جهانی این ادویه به اندازه اسناد تاریخی آن گسترده است و نوشته‌هایی از زیره در متون پزشکی یونان باستان وجود دارد که قدمت آن به قرن پنجم قبل از میلاد باز می‌گردد.

در طب مدرن تصور می‌شود که زیره دارای خواص ضد سرطانی در کنار بسیاری از فواید دیگر است. چه از مصرف‌کنندگان مشتاق زیره سبز باشید و چه هرگز این ادویه خاکی را امتحان نکرده‌اید، در اینجا می‌توانید درباره فواید غیرمنتظره آن بیشتر بدانید.

زیره فواید زیادی به خصوص در مورد سلامتی دارد. در اغلب موارد، احتمالاً می‌شنوید که زیره به‌عنوان یک ادویه کمک گوارشی برای همه چیز از اسهال گرفته تا سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) مورد بحث قرار می‌گیرد. برای افرادی که با سندرم روده تحریک‌پذیر زندگی می‌کنند، استفاده از زیره در رژیم غذایی می‌تواند گرفتگی، نفخ، حالت تهوع و اسپاسم‌های گوارشی همراه با این بیماری را کاهش دهد. برخی از محققان حتی بیان کرده‌اند که زیره ممکن است یک گزینه درمانی آسان و مقرون به صرفه برای سندرم روده تحریک‌پذیر به جای داروهای گران‌قیمت باشد.

(خبرگزاری ایسنا)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرهای مشابه