آبلیمو را در ظرف شیشهای نگهداری کنید
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ظرفهای شیشهای بهترین ظروف برای نگهداری آبلیمو هستند.
نوشین حسنزاده ظهر روز سهشنبه ۱۵ شهریور افزود: بسیاری از ما در فصل لیمو، آبلیموی طبیعی تهیه میکنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم، اما اگر آبلیمو بهدرستی نگهداری نشود، تغییر رنگ و مزه میدهد و کپک میزند.
وی بیان کرد: انتخاب نوع مـاده بستهبندی یکـی از شاخصهای مهـم در ماندگاری آبمیوهها نظیـر آبلیمو اسـت و به دلیل اسیدی بودن آبلیمو باید از نگهداری آنها در ظرفهای پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیبهای فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند.
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد: مناسبترین ظروف برای نگهداری آبلیمو، ظروف شیشهای هستند زیرا آبلیمو با این ظروف، واکنشی نشان نمیدهد، پس بهتر است پس از خرید لیموهای درشت و سالم و آبگیری آنها، آبلیموی تازه را درون ظروف شیشهای درب دار حتیالامکان تیره بریزید.
(خبرگزاری ایسنا)