پزشکی و سلامت

صبحانه آسانی که سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد

کلسترول بد می‌تواند شریان‌ها را مسدود کند و منجر به بیماری‌های قلبی عروقی شود؛ نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن جو دوسر، سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می‌دهد.

به نقل از سایکولوژی، جو دوسر منبع غنی از بتا گلوکان، فیبری است که طیف وسیعی از فواید با خود به همراه دارد. با این حال، ممکن است دریافت مقدار توصیه شده فیبر جو دوسر فقط از بلغور جو دوسر دشوار باشد. در عوض، محققان سبوس جو دوسر را توصیه می‌کنند زیرا مقدار بتا گلوکان آن دو برابر است.

سبوس جو دوسر به عنوان غلات موجود است همچنین در برخی از محصولات پخته شده نیز وجود دارد.

نتایج حاصل از این تحقیق شامل بررسی ۵۸ کارآزمایی بالینی شامل تقریباً ۴۰۰۰ نفر است.

این مطالعات تأثیر رژیم غذایی غنی شده با جو دوسر را بر کلسترول LDL (یا کلسترول بد)، کلسترول غیر HDL و آپولیپوپروتئین ب بررسی کردند.

آپولیپوپروتئین ب یک لیپوپروتئین است که کلسترول بد را از طریق خون منتقل می‌کند.

(خبرگزاری ایسنا)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبرهای مشابه