این غذاها را مصرف کنید تا بیشتر عمر کنید!
نتایج تحقیقات پیشین نشان داده بود، غلات کامل، میوه ها، سبزیجات غیر نشاسته ای، آجیل و روغن های غیراشباع هم برای سلامتی و هم برای محیط زیست سودمند هستند. یافته های اخیر محققان، نشان داد:مصرف غذاهای سازگار با محیط زیست، می تواند به کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های تنفسی و بیماری های عصبی کمک کند.
با توجه به شواهد موجود، غذاهای گیاهی علاوه بر این که خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان روده بزرگ، دیابت و سکته مغزی را کاهش می دهند، با کاهش اثرات مخرب بر محیط زیست، مانند مصرف آب، آلودگی مواد غذایی و انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط هستند.
به طور کلی، محققان دریافتند: افرادی که رژیم غذایی آنها با محیط زیست سازگار تر بود، ۲۵ درصد کمتر، در معرض مرگ و میر به هر علتی قرار داشتند. یافته ها همچنین نشان داده اند که خطر مرگ ناشی از سرطان یا بیماری های قلبی عروقی، بیماری های عصبی و بیماری های تنفسی در این افراد، به ترتیب، ۱۵٪، ۲۰٪ و ۵۰٪ کمتر بود.
یافته های تحقیقاتی در NUTRITION ۲۰۲۳، نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا در بوستون، ارائه شده اند.
بیشتر بخوانید:
این سبزی ۳ برابر پرتقال ویتامین C دارد
۴۷۲۳۶