اسید فولیک خطر ابتلا به کووید را افزایش میدهد؟
اسید فولیک، یک ویتامین B است که بهطور گسترده برای غنیسازی غذاها و کاهش خطر نقایص مادرزادی استفاده میشود اما ممکن است خطر پنهانی برای کسانی که مجبور به مصرف مقادیر زیادی از آن هستند به همراه داشته باشد؛ نتایج مطالعه جدید نشان میدهد که این افراد بیشتر در معرض ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ ناشی از آن قرار دارند.
به نقل از هلث، دکتر رالف گرین، محقق این تحقیق گفت: بررسی کردیم که آیا تشخیص و مرگ کووید-۱۹ به دوزهای زیاد اسید فولیک (پنج برابر بالاتر از حد ایمن) که در بیماران برای نشانههای تأیید شده پزشکی تجویز میشود مرتبط است یا خیر. ما دریافتیم که خطر ابتلا و مرگ ناشی از کووید-۱۹ در گروهی که با اسید فولیک درمان شده بودند، بهطور قابل توجهی بیشتر بود.
بهطور کلی، سطوح پایین اسید فولیک با افزایش خطر نقص مادرزادی، بیماری قلبی و سکته مرتبط است. این ویتامین که به عنوان ویتامین B۹ نیز شناخته میشود، برای شرایط متعددی ازجمله بیماری سلول داسی شکل، بارداریهای پرخطر همچنین برای افرادی که داروهای ضد تشنج مصرف میکنند، تجویز میشود.
(خبرگزاری ایسنا)